Erika Dekorfalak

Rólam

Kalamár-Nagy Erika vagyok.

Imádott családommal: férjemmel, két kisgyerekemmel, es a kutyánkkal élünk együtt Budapest agglomerációjában, csendes , kertvárosi környezetben.

Egész életemben, kicsi koromtól fogva imádtam alkotni, kreatívkodni, függetlenül attól, éppen hová sodort az élet.

Eredetileg közgazdász diplomám van, marketing és értékesítési vonalon mozogtam mindig. Talán a mai világban sokakkal ellentétben én imádok dolgozni. Szeretem, ha vannak feladatok, akkor élek igazán, ha van mit tennem, hasznos vagyok, ha valamit alkotok, valamit teremtek.

Egy állandó ‘gyerünk csináljuk’ van bennem. Szeretek fejlődni és érdekelnek a kihívások. Lehet ezek a tulajdonságok is tették lehetővé, hogy már egészen korán is az értékesítés felé sodorjon az élet.
Mindig ügyfelekkel kellett kommunikálnom, tárgyalnom, ami mondhatom, a legnagyobb erősségem.

Legutóbb 10 évet töltöttem el multis környezetben. Félúton ebben született két
csodálatos gyermekem. Az anyaság más változásokat is elindított bennem.
Véget ért egy hosszú multis korszak . Régi vágyam volt „kilépni” a biztonsági zónából.

És miért pont a dekorfalak?

Nos, a falfestéses „my story” a kisfiam szobájával kezdődött. Mindig tudtam, ha gyermekem lesz, én fogok mindent festeni, tervezni a kis szobájában. Kiélve kreatív énem, nagy pocakkal vágtam bele az első nagy, akkor még figurás falfestésembe.

Az egyik hozta a másikat, és egy workshop alkalmával magával ragadott a dekorfalak festésének világa is. Annyira, hogy itt maradtam. Azóta folyamatosan képzem magam.
A mai napig lenyűgözek a különböző struktúrák, színek, formák. Fantasztikus létrehozni falakat, otthagyni a kéznyomodat más otthonában és jobbá tenni az életkörülményeit.
Ez is a célom : hogy neked jobb legyen!