Erika Dekorfalak

Rólam

Kalamár-Nagy Erika vagyok.

Imádott családommal: férjemmel, két kisgyerekemmel élek együtt Budapest agglomerációjában, csendes , kertvárosi környezetben.

Egész életemben, kicsi koromtól fogva imádtam alkotni, kreatívkodni, függetlenül attól, éppen hová sodort az élet.

Az elmúlt  10 évemet  multis környezetben töltöttem el, a gyógyszeriparban.

Ebben  ‘félúton’ született két csodálatos gyermekem. Az anyaság sok más változást  is elindított bennem.

Véget ért egy hosszú multis korszak . Régi vágyam volt „kilépni” a biztonsági zónából, és a szenvedélyemnek, az önmegvalósításnak immáron komolyabban is utat engedni.

Mondhatom mindig, minden eddigi pozíciómban ügyfelekkel kellett kommunikálnom, tárgyalnom, ami kijelenthetem, mára legnagyobb erősségemmé vált.

Könnyedén rá tudok hangolódni a másik elképzeléseire, és stílusára- így hiszem, hogy csodás falak születnek meg általad, általam, általatok- EGYÜTT.

És miért pont a dekorfalak?

Nos, a falfestéses „my story” a kisfiam szobájával kezdődött. Mindig tudtam, ha gyermekem lesz, én fogok mindent festeni, tervezni a kis szobájában. Kiélve kreatív énem, nagy pocakkal vágtam bele az első nagy, akkor még figurás falfestésembe.

Az egyik festés felkérése hozta a másikat, és egy workshop alkalmával magával ragadott a dekorfalak festésének világa is. Annyira, hogy itt maradtam. Azóta folyamatosan képzem magam.
A mai napig lenyűgöznek a különböző struktúrák, színek, formák. 

Fantasztikus létrehozni, alkotni falakat, otthagyni a kéznyomodat más otthonában és jobbá tenni az életkörülményeit.
Ez is a célom : hogy neked jobb legyen!